lesterchan-logo_left

“Én egy olyan valaki vagyok, aki naponta 8 órát, vagy még többet néz szembe a számítógéppel, de nem tudok élni nélküle.” – írja magáról Chan Hong Wei, Lester – közismert becenevén: GaMerZ.

Hogyan is kerül a csizma az asztalra? Ha azt mondom, hogy lesterchan.net, és a linkre kattintunk, akkor egyből meg fog világosodni mindenki számára: GaMerZ talán a legnépszerűbb WordPress bővítmények készítője.
Talán nincs olyan WordPress-felhasználó, aki valamelyik bővítményét ne használná, a sablonok gyártói is előszeretettel építik be ezeket a plugin-okat a műveikbe, hiszen nagyon hasznos, nagyon egyszerű, nagyon jól használható bővítményekről van szó.

A következőkben népszerűségi sorrendben mutatom be ezeket a bővítményeket, melynek kezdő tagja a WP-Polls, azaz a szavazó-bővítmény. A bejegyzés elkészüléséig a szerző honlapjáról 188.458 alkalommal töltötték le.

A bővítmény egy AJAX szavazási rendszert ad a WordPress honlaphoz. Könnyen elhelyezhető egy szavazás a honlapon, akár egy bejegyzésben, akár egy oldalon. A WP-Polls rendkívül könnyedén és sokoldalúan alakítható akár a sablonban, akár CSS-sel, és rengeteg beállítási lehetősége van, hogy úgy jelenjen meg, ahogyan azt mi szeretnénk. Támogatja az egy kérdésre adható többféle válaszadás lehetőségét is.

single_poll_answer mutiple_poll_answers

A WordPress 2.7.1-es verziójával kompatibilis a WP-Polls 2.40-es verzió, de a szerző oldaláról korábbi verziók is letölthetőek.

Mi a legújabb, WP-Polls 2.40-es verziót mutattuk be. 🙂

WP-Polls bemutató

WP-Polls letöltés (eredeti)

WP-Polls támogatási fórum (angol)