Megbízható és kipróbált szolgáltatót keresel? Őket ajánljuk neked:

WordPress azonnal? Semmi akadálya! Több webtárhely csomagunk megrendelésekor is választhatod a WordPress automatikus, azonnali telepítését, díjmentesen. Beállíthatod, hogy a frissítések is automatikusan települjenek, így rendszered mindig a legbiztonságosabb és legjobb lesz. SSD tárhelyeinkkel garantált, hogy honlapod mindig villámgyorsan betöltődik. Évek óta az élmezőnyben vagyunk, profi szolgáltatást nyújtunk gyors és folyamatos ügyfélszolgálattal. Több ezer ügyfelünk már jól döntött! Részletek itt »

Éld át te is Cloud Webtárhely nyújtotta előnyöket: a villámgyors sebességet, a megbízhatóságot és a könnyű kezelhetőséget! A modern felhő infrastruktúrának köszönhetően elfelejtheted a szerverhiba miatti hosszú leállásokat, és biztos lehetsz benne, hogy WordPress alapú weboldalad, vagy webáruházad folyamatosan fog működni. A 99,9%-os rendelkezésre állás garantált! Részletek itt »

Tudjuk, hogy egy új vállalkozás indításkor sokkal jobb dolgod is akad, minthogy órákat tölts a WordPress és pluginok telepítésével, vagy a weboldal optimalizálásával.

Azért, hogy segíthessünk, a technikai részeket bízd ránk, hogy Te a legfontosabbal, a tartalommal foglalkozhass. Amennyiben a WordPress tárhelyünket választod, úgy a megrendelést követen automatikusan telepítjük a legfrissebb WordPress verziót, valamint néhány általunk kiválasztott, hasznosnak vélt plugint és eszközt is, melyek növelik oldalad biztonságát. A WordPress rendszered így mindig friss és biztonságos marad.

Részletek itt »

Mi alapján válasszuk tárhelyet?

Több száz, több ezer webtárhely szolgáltató közül válogathatsz szerte az interneten, amelyek megfelelnek a WordPress alapkövetelményeinek. Viszont pont a tömérdek szolgáltató miatt nehéz lehet a választás. Mi szeretnénk ezt a döntést megkönnyíteni neked azzal, hogy kiválasztunk számodra megfelelő hoszting szolgáltatásokat.

Fontos a minőségi hoszting?

Minőséget ma már mindenhol lehet kapni, hiszen az informatikai alkatrészek, így a szerver alkatrészek is jóval olcsóbban elérhetőek, mint pár évvel ezelőtt. Napjainkban már az is magától értetődő, hogy egy szolgáltató képes közel 100%-os rendelkezésre állást biztosítani, hiszen a számítógépek meghibásodása is nagyban függ a minőségtől.

Akkor minden rendben és minden szolgáltató megfelelő, hiszen mindenkinek lehet már minőségi szerverparkja!? Tehetjük fel a kérdést.

Igen, minőség tekintetében a szolgáltatók zöme jó lehet, viszont nem mindig a technikai oldalt kell nézni egy hoszting cég kiválasztásában. Egy ilyen üzleti kapcsolatnak a bizalomra kell épülnie, hiszen sok esetben értékes adatok, programok és ügyfelek kezelését bízzuk rá valakire.

Nagyon fontos, hogy a kiszemelt cég milyen ügyfélszolgálatot biztosít. Ha tegyük fel, elromlik valami az oldalunkon péntek délután, akkor ne kelljen várni a hétfői nyitásig, amíg segít valaki. Illetve a segítség hogyanja is nagyon fontos, hiszen az interneten azonnali bizalomvesztéssel jár az, ha egy oldal nem működik megfelelően.

Mi hosszú évek óta vagyunk jelen a magyar internetes közéletben, így nagyon sok információt kapunk szolgáltatókról, mely visszajelzések alapján ajánljuk nektek a megfelelő szolgáltatókat.

Ingyenes szolgáltatók:

Amennyiben nem szeretnél tárhelyet vásárolni, de megbízható ingyenes WordPress szolgáltatót keresel, akkor nézz szét a WordPress.com-on.