Bővítmények WooCommerce

Woocommerce: Hány termék legyen oldalanként

A WooCommerce webáruház bővítmény alapértelmezetten a WordPress / Admin / Beállítások / Olvasás részben megadott értéket használja, amit a “A megjelenő oldalon mutasson legfeljebb: __ bejegyzést.” értékét használja. Azonban míg a kategóriákban, nem gond, ha akár 20 – 30 vagy még több termék jelenik meg, a blog oldalunk résznél ez már túl sok lenne laponként. A sablonunk functions.php módosításával (lenti részlet hozzáadásával) jobban testre tudjuk szabni. A megoldást a WooCommerce hivatalos dokumentációban megtalálhatjuk, de itt is megmutatjuk a megoldást.

Termékszám oldalanként

Így meg tudjuk valósítani azt, hogy a blog részben 10 bejegyzés / oldal mennyiséget határozunk meg, míg a termékeknél a fenti mintában 30 db / oldal.

Bővítménnyel ugyan ez

Ha nem szeretnénk módosítani a fájljainkon, akkor megoldhatjuk ezt bővítménnyel is. Eme plugin alkalmazásával: WooCommerce Products Per Page. A bővítménnyel akár a látogatók is megválaszthatják, hány terméket szeretnének látni oldalanként, ha a sablon nem támogatná magától ezt.

A szerzőről

Tamás Rottenbacher

Rottenbacher Tamás

Rottenbacher Tamás a nevem és egy WordPress kedvelő, honlapkészítő informatikus lennék, megszórva marketing és 2007 óta növekvő SEO, keresőoptimalizálás tapasztalattal.

Yes No