Aki látott már WooCommerce-t (kb. a fél ország, amennyi WooCommerce alapú webshop épül mostanában), biztosan észrevette már a termékek oldalán, illetve a kosár oldalán látható mennyiségi gombokat. Ez ugye arra hivatott, hogy akár több terméket is a kosába tudunk tenni egyszerre. Tudnánk, ha látnánk a lehetőséget…. Ez a WooCommerce-ben egészen igénytelenül van megoldva.

Félreértés ne essen, nagyon kedvelem a WooCommerce-t, havi 3-5 webáruházat biztosan összerakok benne, de néha vannak egészen bosszantó hiányosságai. Ráadásul ilyen apróságok, amit 1-2 óra alatt orvosolni lehet.

Annak, aki nem tudja miről van szó:

Apró pici gombok

Van élő ember, aki azokat a kis nyilacskákat használja? Én nem hinném, bár biztosan vannak kitartóbb vásárlók 🙂

Erre lett kitalálva a frappánsan WooCommerce Mennyiségi Gombok -nak nevezett bővítmény. Egyszerűen csak aktiváljuk és máris lettek szép gombjaink, amit kedvükre kattingathatnak a vásárlók.

Ugye, hogy mennyivel jobban néz ki?

A bővítmény innen szerezhető be, teljesen ingyenesen: 

WooCommerce mennyiségi gombok

FIGYELEM! A jelenlegi verzió nem biztos, hogy minden sablonnal jól fog kinézni. Lehetséges, hogy utólag módosítani kell a CSS-t a jobb illeszkedésért cserébe. Ha több időm lesz, majd megoldom a CSS illeszkedést is, de biztos vagyok benne, hogy már most sokkal jobban fog kinézni, mint előtte. 

Frissítés: Univerzális CSS hozzáadva. Remélem jól fog kinézni mindenhol 🙂