Megérkezett a WordPress Basie! Íme a verzió fontosabb újításai:

Frissítés a háttérben

Frissítés miközben te alszol

A WordPress 3.7 verziójával nem kell az ujjunkat sem mozdítani a karbantartáshoz és a biztonsági frissítésekhez. A legtöbb honlap képes a háttérben futtatni ezeket a frissítéseket, bár egyes beállítások lehetséges, hogy nem lesznek engedélyezve.

Megbízhatóbb, mint valaha

A frissítési folyamat még megbízhatóbb és biztonságosabb lesz, több tucatnyi új ellenőrzéssel és biztonsági ellenőrzéssel.

Rá kell kattintani a “Frissítés most” gombra, amikor a WordPress 3.8 megjelenik. De sosem voltunk még ennyire biztosak, ebben a csodás kék gombban.

Ez a honlap rendelkezik az automatikus frissítési képességekkel.

Erősebb jelszó létrehozása lenne kívánatos

A jelszó, a weboldal első védelmi vonala. A legjobb, ha egyedi, hosszú és összetett jelszót használunk. A jelszó erősségmérő a WordPress 3.7-ben frissítésre került, a gyakori hibák kiszűrése érdekében, amelyek gyengíthetik a jelszavunkat: ilyenek a dátumok, a nevek, a billentyűzet minták (123456789) vagy a pop kulturális utalások.

Továbbfejlesztett keresési találatok

A találati listák mostantól az alapján kerülnek rendezésre, hogy a keresett kifejezés mennyire illeszkedik a bejegyzésre, nem pedig dátum szerint. Például, amikor a kifejezés a bejegyzés címével mutat egyezést, akkor az eredmények tetejére kerül.

Jobb átfogó támogatottság

A nyelvesített WordPress verziók gyors és teljesebb fordításokat tesznek lehetővé. A WordPress 3.7 lehetőséget nyújt a helyes nyelvi fájlok telepítésére és frissen tartására.

A motorháztető alatt

Több háttér frissítés (kísérleti)

Szeretnénk, ha a WordPress mindig automaikusan frissülne, még akkor is, ha új főverzió jelenik meg? Mindig szeretnénk bizonyos bővítményeket frissentartani, a háttérben? A WordPress 3.7 finomra csiszolt frissítési lehetőségekkel érkezik, a fejlesztők, és rendszer-adminisztrátorok számára.

Korszerűsített dátum lekérdezések

A fejlesztők mostantól lekérdezhetnek egyedi dátum tartományokba tartozó, vagy egy időpontnál idősebb, vagy fiatalabb bejegyzéseket. Vágjunk fel egy picit: kíváncsiak vagyunk minden péntek délután született bejegyzésre? Nem probléma.

Továbbfejlesztett hálózat

wp_get_sites() lehetőséget nyújt a fejlesztők számára, hogy könnyen hozzájussanak az elérhető oldalt listájához egy tömbben, anélkül, hogy közvetlenül az adatbázishoz kellene fordulni. Ez csak egy a WordPress 3.7 hálózati gyorsításai közül.