Megjelent a legújabb WordPress, méghozzá a 3.8-as verzió. Ne lepődjetek meg az új admin láttán. Na de, nézzük mi frissült:

Videó ( angol ):

Egy modern új forma bemutatása

Modern esztétikus

Az új WordPress vezérlőpult friss, letisztult formavilággal rendelkezik, amely magán hordozza az áttekinthetőség és egyszerűség jegyeit.

Tiszta tipográfia

Az Open Sans betűtípus nagyszerű, barátságos szövegolvasást biztosít mind az asztali számítógépek, mind a mobileszközök esetében. Ugyanúgy nyílt forráskódú, mint a WordPress.

Kifinomult kontraszt

Mi úgy tartjuk, hogy az olvashatóságot sohasem szabad feláldozni a forma kedvéért. Kiváló kontraszt, és nagy, kellemes betűtípus, amellyel könnyebb az olvasás, és öröm a navigáció.


WordPress minden eszközön

A felhasználók a legkülönfélébb módon csatlakoznak az internetre: okos telefonnal, tablettel, notebookkal vagy asztali számítógéppel. Teljesen mindegy, hogy mit használunk, a WordPress bármihez alkalmazkodik, és otthonosan érezzük vele magunkat bármilyen eszközön is dolgozunk.

Nagy sebesség mellett magas felbontás

A WordPress megjelenítése élesebb, mint bármikor, az új vektor alapú ikonokkal, amelyek teljesen a képernyőhöz idomulnak. A pixel csatornák által az oldalak beolvasása észrevehetően gyorsabb.

Válasszunk színt

A nyolc színsémából biztosan kiválaszthatjuk a kedvünkre valót. Bármelyiket választjuk az alul lévők közül, a változás azonnali lesz.

Kifinomult sablonkezelés

Az új sablonkezelő felület lehetővé teszi, hogy sablonjainkat egy pillantás alatt áttekintsük. Vagy bővebb információra van szükségünk? Egy kattintással továbbléphetünk. Aztán dőljünk hátra, és használjuk a billentyűzet nyíl gombjait minden létező sablonunk teljes felfedezéséhez.

Gördülékenyebb widget-érzés

Húzás-húzás-húzás. Görgetés-görgetés-görgetés. A widget-kezelés bonyolult tud lenni. Az új design-nal áramvonalassá alakítjuk a widget képernyőt.

Nagy monitorunk van? Több widget területen, akár oldalanként felhalmozhatunk, kihasználva a rendelkezésre álló helyet. Tablet? Elég csak megérinteni egy widgetet a hozzáadáshoz.


Twenty Fourteen, egy letisztult új magazin sablon

Legyen a honlapunk egy magazin

Hozzunk létre egy csodálatos magazin stílusú honlapot a WordPress-szel, és a Twenty Fourteen sablonnal. Válasszunk a honlapunk kezdőlapján, a kiemelt tartalmaink megjelenítéséhez, rácsos nézetet vagy egy slidert. Használjuk ki a három widget terület adta lehetőséget, vagy a két oldal mintasablon használatával módosítsuk az elrendezést.

A feltünően új megjelenéssel, ami nem veszélyezteti a védjegyünkét vált egyszerűséget, a 2014 az eddigi legrettenthetetlenebb alapértelmezett sablon.