Az Oldalak menüt használhatjuk az Oldal típusú WordPress tartalmak kezelésére. Az Oldalak menü két alponttal rendelkezik: az Összes oldal képernyőt használhatjuk a korábban létrehozott oldalaink kezelésére, míg új oldalt az Új hozzáadása pont segítségével hozhatunk létre.

Az Összes oldal képernyő jelentős részét a korábban létrehozott oldalak listája tölti ki. A listában láthatjuk az oldalak címét, szerzőjét, a beküldött hozzászólások számát és publikált oldalaknál a közzététel, vázlat esetében pedig az utolsó módosítás időpontját.

image

A WordPresstől már megszokott módon ez a képernyő is testre szabható. Ehhez kattintsunk a Képernyő beállításai gombra. Itt megadhatjuk, hogy mely mezők legyenek láthatók (Szerző, Hozzászólások és Közzétéve), valamint azt, hogy egyszerre legfeljebb hány oldal szerepeljen a listában.

image

Csoportműveletek végrehajtására is lehetőségünk van, lomtárba helyezés és szerkesztésre megnyitás formájában, ahogy azt a bejegyzések kezelésénél is láthattuk. Mivel az oldalak nem rendelkeznek kategóriával, így szűrés kizárólag dátum szerint történhet. Itt is lehetőségünk van viszont szabadszavas keresésre, az Oldal keresésemező segítségével.