A Hozzászólás képernyőt használhatjuk az oldalra beküldött kommentárok kezelésére. A Hozzászólás menünek nincsenek almenüpontjai, itt kizárólag a hozzászólások kezelésére szolgáló képernyőt találjuk. A képernyő nagy részét itt is egy lista tölti ki: ebben láthatjuk a hozzászólás szerzőjét, olvashatjuk annak szövegét, és azt, hogy mire érkezett a reakció.

image
A lista feletti szöveges linkekre kattintva választhatunk, hogy melyik listát szeretnénk látni. A lehetséges opciók: Összes hozzászólás, Függőben, Elfogadva, Spam, Lomtárban. Az egyes opciók jelentése értelemszerű. Leggyakrabban valószínűleg az Összes hozzászólás listáját fogjuk nézni, de ha rövid időn belül sok jóváhagyásra váró komment gyűlt össze, akkor hasznos lehet csak a függőben lévőket lekérni, így egyben láthatjuk, miket kell moderálnunk.

Ezt a képernyőt is testre szabhatjuk a már jól megszokott Képernyő beállításai gomb segítségével: beállíthatjuk, hogy mely oszlopok jelenjenek meg (a Szerző és a Mihez szóltak hozzá? megjelenítése állítható), valamint beállíthatjuk a limitet, hogy egy oldalon legfeljebb hány hozzászólás jelenjen meg a listában.

image

Csoportműveletek tekintetében több opció is rendelkezésünkre áll: lehetőségünk van a hozzászólások csoportos elutasítására vagy elfogadására, spamnek jelölésére és lomtárba helyezésére. A Szűrő segítségével szűrhetünk kizárólag hozzászólásokra vagy visszajelzésekre, és persze itt is használhatjuk a szabadszavas keresőt.