Nyílt Web Alapítvány > WordPress Magyarország > Könyv > 4.3.2. Összes hivatkozás
Könyv

4.3.2. Összes hivatkozás

A korábban létrehozott hivatkozásokat a Hivatkozások menü Összes hivatkozás menüpontjára kattintva megnyíló Hivatkozások képernyőn kezelhetjük. Itt hat oszlopba rendezve láthatjuk a hivatkozásainkat, a következő kategóriákkal: Név, URL, Kategóriák, Kapcsolat, Látható és Értékelés. A Név oszlopban jelenik meg a hivatkozás neve, az URL oszlopban a webcím, ahova a hivatkozás mutat, a Kategóriák oszlopban a hivatkozás kategóriája, a Kapcsolat oszlopban a hivatkozás XFN szerinti besorolása, a Látható oszlopban a hivatkozás láthatósága, míg az Értékelés oszlopban a hivatkozás értékelése. A Szerkesztés hivatkozásra kattintva szerkeszthetjük, a Törlés hivatkozásra kattintva pedig törölhetjük az adott hivatkozást.

image

Lehetőségünk van csoportművelet végrehajtására is, amely jelen esetben kizárólag a végleges törlésre korlátozódik. Szűrésre kizárólag kategória szerint van lehetőség, de a szabadszavas keresőt itt is használhatjuk a képernyő jobb felső részén lévő keresőmező segítségével.

Itt is lehetőségünk van a képernyő testreszabására. Ehhez kattintsunk a képernyő jobb felső részén lévő Képernyő beállításai gombra, ahol megadhatjuk, hogy mely oszlopok jelenjenek meg a listában. A lehetséges opciók: URL, Kategóriák, Kapcsolat, Látható és Értékelés.

image

A hivatkozásgyűjteményünket a Hivatkozások widget segítségével tehetjük elérhetővé a látogatóink számára. Erről bővebben a című fejezetben olvashat majd.

A szerzőről

Torma László

Hozzászólás a fórumban:

Kezdőlap Fórumok 4.3.2. Összes hivatkozás

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Torma László 2 éve telt el.

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #261640

  Torma László
  Tag
  • Témanyitás: 84
  • Hozzászólás: 0
  • Aktív Tag

  Kérdésed, vagy véleményed van a(z) 4.3.2. Összes hivatkozás című tartalommal kapcsolatban?
  [A teljes cikk itt olvasható: 4.3.2. Összes hivatkozás]

1 / 1 bejegyzés megtekintése

‘4.3.2. Összes hivatkozás’ témakör lezárásra került, így a hozzászólás nem lehetséges.

Tovább az eszköztárra