Még a nyelvét is kidugta igyekezetében; hogy a bánatos kék égbe kellene frappánsan befejezni a mai napi munkát? A mai nap egyben az idei év utolsó napja is! Egy vérbeli WordPress rajongó csak ezen a délután teszi le – átmenetileg -a klaviatúrát.
Tehát, a WordPress-haladó már ott tart, hogy: pontosvessző, szóköz, kacacsőr jobbra aztán lesavazzuk az egészet („Save”), Alt + T, Ctrl + F5, Enter, pohár. (Csak az olyan kezdők kedvéért mondjuk, akik most kezdik a csodálatos WordPress-szel történő ismerkedést, hogy a pohár nem a PHP nyelv elbújtatott szak-varázsszava, bár mindegyik WordPress guru használja bizonyos megátalkodott megrendelőkkel folytatott eszmecserét követően, hanem tényleg egy pohár. Egy pohár, amiben tea, kávé, narancslé, üdítő fordul meg legkevesebbszer, többnyire pofa sör, idősebbeknek inkább relaxációs rozéfröccs.)

Ja, bocsi! Hogy miről hablatyolok nagyképűen?

Arról az egyetlen PHP kódsorról, amelyet az elmúlt kb. 8 év alatt, a WordPress-szel történő intenzív találkozásom óta képes vagyok önállóan a Google keresőjével megtalálni, és valahova, ahol szükségem van rá, bemásolni.
Most, hogy például közeleg az új év, megint megkerestem, és ide másolom minden kedves érdeklődőnek:

BOLDOG 2017-es ÉVET KÍVÁN MINDENKINEK A WORDPRESS MAGYARORSZÁG CSAPATA!

<?php 
echo "BOLDOG 2017-es ÉVET KÍVÁN MINDENKINEK A WORDPRESS MAGYARORSZÁG CSAPATA!"; 
?>

(A színt és elrendezést vezérlő CSS kódot Syska barátunktól lehet kérni, aki egyrészt tudja, hogy mit csinál a WordPress-szel, másrészt imád bármit CSS segítségével megoldani.

A hozzáértők határozottan állítják, hogy a WordPress-ben egy csomó, a fenti kódhoz hasonló izé van, és attól működik. Lehetséges. Elhiszem, mert véletlenül láttam egy csomó kacsacsőr erre-arra-jel között egy rahedli ufó kézírást.

De a WordPress éppen attól (is) csodálatos, hogy nem kell feltétlenül programozói tudás ahhoz, hogy valaki létrehozzon egy jobb minőségű honlapot magának, vagy a vállalkozásának; ha valaki meg tud írni egy tisztességes üzleti levelet, és azt meg is tudja formázni egy szövegszerkesztőben, akkor máris fél honlapépítőnek mondhatja magát, és ha meg is találja a WordPress hivatalos oldalát, onnantól már elmondhatja, hogya WordPress-land Lego-ország királya. 🙂

Legyen valaki WordPress-fejlesztő, vagy WordPress-legózó, hamar megtapasztalja a WordPress-magnetikát. 🙂

Mivel itt az év utolsó napja, és a pezsgők mindjobban toporzékolnak a hidegben, a juhbeles virsli előrehúzódott a hűtőszekrény polcán,a rum várja a kóláját, a tonik a vodkáját, már pattognak a petárdák, ezért egy amatőr WordPress-mindenesnek is annyi dolga maradt idénre, mielőtt még a klaviatúráját eldobná, hogy elismételje a jókívánságot:

BOLDOG 2017-es ÉVET KÍVÁN MINDENKINEK A WORDPRESS MAGYARORSZÁG CSAPATA!