WordPress Magyarország - Karácsonyi jókívánságA Szent Ünnepre való tekintettel szentül megfogadtatták velem, hogy nem írok oldalakon keresztül statisztikákat. Végülis, alig történt valami a 2010-es évben.

Ja, talán csak annyi, hogy megjelent a WordPress 3-as verziója (jelenleg a 3.0.3-as változatnál tartunk), ami egyesítette az eddigi egy- és többfelhasználós vonalat.

Ja, és már a béta 2-es állapotban van a 3.1-es verzió, amely az eddigi tapasztalatok alapján számtalan hasznos átrendezést, módosítást tartalmaz.

Ja, és a WordPress lett az idei év nyertese, bekerülve ezzel az  Open Source CMS Hall of Fame-be.

Ja, a WordPress Magyarország Facebook oldala meghaladta az ezer fő lájkolót (most éppen 1009-nél tartunk). Gratulálunk mindenkinek, ez már mégiscsak egy kisebb-közepesebb közösségméret, nem? Ne hagyjátok abba a lájkolást, honlapjaitokon, blogjaitokon ne feledjétek meghivatkozni a WordPress Magyarországot.

Én pl. a footerben szoktam beírni:

A honlap motorja: <a href=”http://wphu.org/ target=”_blank”>WordPress</a>

Ugye az nem számít statisztikának, ha leírom, hogy felhívásunk nyomán már 70 %-osra növekedett a WordPress.com fordításának mértéke?

Tudjátok mit jelent az, ha a teljes WordPress.com oldala hivatalosan is elérhető magyar nyelven? Teljes egészében? Ami látszani fog a pl. a WP-Stats  és az Akismet oldalakon is (mármint az elkészült fordítások minden wp-ben, amiben ezek a pluginek fent vannak, mert a wpcomról szedik)?

A magyar WordPress-Közösség tekintélyének és elismertségének növekedését, még sokkal-sokkal több WordPress magyar felhasználót, még több látogatót a Fórumon, izgalmasabb magyar oldalakat, erősebb WordPress-támogatást a magyar oldalak felé.

Köszönjük szépen mindazoknak, akik vették a fáradtságot maguknak, vizsgaidőszak ide, vagy oda, munkahelyi gondok ide, vagy oda, családi bevásárlás és karácsonyi őrület ide, vagy oda, több tucattól akár pár sorig, de segítettek fordítani nekünk. Jelen pillanatokban DjZoNe ül a karácsonyfa tövében, ölében a laptopja, és végzi a “bemoderálásokat” (hű, de szép magyar szó lett belőle…!).

badly, udi, syska, computrmoon, okoskismama, hutchington, szabodavidhu, szalkaititi, darkpg, fogaslaszlo, ati024, zienko, hangoskonyv, palkotamas, nkari, gyurisc, marfalkov, movaja, avokado, barnatamas, szabozsolt, sxpiv, bestmachinimas, profipalyazatok, hgrg, vegerta – köszönjük nektek (és persze azoknak is, akiket véletlenül kifelejtettem), hogy ilyen szép ajándékot tettetek a WordPress Közösség karácsonyfája alá, és kérünk benneteket (és mindenkit), hogy ne hagyjátok harmadába a megkezdett munkát! A karácsonyi szünetben nyomjuk még be azt a hiányzó harminc százalékot! 🙂

És – természetesen – köszönöm társaim (Patai Laci, DjZoNe, Efrud, Mano) segítségét és munkáját is, ugyanúgy, ahogy az aktív fórumlátogató barátainkét (pl. hitetlen, hgrg, varnyu, syska, Török Zoltán, Balou, psztrnk, SneakySneal, Codee47). És, ugyancsak természetszerűleg, nagy szeretettel gondolunk legrégebbi tagjainkra, akik nem biztos, hogy ismertek a mai fórumozóink előtt, de az ő lelkesedésük nélkül, talán most nem lennénk itt (pl. Billy, Dragon Zoltan, Madplus, Makó Tamás, Bidu, Moshu, Ottó és még sokan mások).

(Most, hogy a többiek nem figyelnek egy kicsit rám, gyorsan leírom: a mai nappal 4.595 regisztrált tag lakozik a Fórumon. 🙂 A legutóbbi csatlakozónk – delocroix –  tegnap 23:22-kor szánta el magát a regisztrációra. )

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPET KÍVÁNUNK!

— WORDPRESS MAGYARORSZÁG CSAPATA —