tárhelyLezárult a WordPress tárhely 2013-as jelentkezés és válogatás. Elérhetővé tettük az új cégeket (illetve egyelőre csak egy részét), amelyek maximálisan megfelelnek a WordPress és a közösségünk követelményeinek. Megszokott módon minden cég ügyfelei számára WordPress (technikai) ügyfélszolgálatot biztosítunk a fórumunkban. Köszönjük szépen a támogatásokat!


Mi alapján válasszuk tárhelyet?
Több száz, több ezer webtárhely szolgáltató közül válogathatsz szerte az interneten, amelyek megfelelnek a WordPress alapkövetelményeinek. Viszont pont a tömérdek szolgáltató miatt nehéz lehet a választás. Mi szeretnénk ezt a döntést megkönnyíteni neked azzal, hogy kiválasztunk számodra megfelelő hoszting szolgáltatásokat.

Fontos a minőségi hoszting?
Minőséget ma már mindenhol lehet kapni, hiszen az informatikai alkatrészek, így a szerver alkatrészek is jóval olcsóbban elérhetőek, mint pár évvel ezelőtt. Napjainkban már az is magától értetődő, hogy egy szolgáltató képes közel 100%-os rendelkezésre állást biztosítani, hiszen a számítógépek meghibásodása is nagyban függ a minőségtől.

Akkor minden rendben és minden szolgáltató megfelelő, hiszen mindenkinek lehet már minőségi szerverparkja!? Tehetjük fel a kérdést.

Igen, minőség tekintetében a szolgáltatók zöme jó lehet, viszont nem mindig a technikai oldalt kell nézni egy hoszting cég kiválasztásában. Egy ilyen üzleti kapcsolatnak a bizalomra kell épülnie, hiszen sok esetben értékes adatok, programok és ügyfelek kezelését bízzuk rá valakire.

Nagyon fontos, hogy a kiszemelt cég milyen ügyfélszolgálatot biztosít. Ha tegyük fel, elromlik valami az oldalunkon péntek délután, akkor ne kelljen várni a hétfői nyitásig, amíg segít valaki. Illetve a segítség hogyanja is nagyon fontos, hiszen az interneten azonnali bizalomvesztéssel jár az, ha egy oldal nem működik megfelelően.

Mi hosszú évek óta vagyunk jelen a magyar internetes közéletben, így nagyon sok információt kapunk szolgáltatókról, mely visszajelzések alapján ajánljuk nektek a megfelelő szolgáltatókat.