WordPress frissítések

WordPress 4.8.1 karbantartó frissítés

A WordPress 4.8 majdnem két hónappal ezelőtti megjelenése óta észlelt hibákat hivatott orvosolni ez a karbantartó frissítés. Összességében 29 javítást tartalmaz, amik közt van a közvetlen linkek admin részének javítása, a spam-ek egy gombbal történő törlésének nem megjelenése okostelefonokon, a sablon testreszabás rész több elemének korrigálása, beillesztett videóknál történő módosítás, WP-API korrigálás, grafikus szerkesztő linkelésénél néha jelentkező gond megoldása, továbbá a 4.8-ban bevezetett widget-ek azóta előjött problémáinak javítása. További infók a hivatalos bejegyzésben.

Mint minden hibajavító, karbantartó verzió esetében is ajánljuk a mielőbbi frissítést, még akkor is, ha nem sebezhetőség került befoltozásra. Mivel ez egy al-verzió, ezért a igen sok oldal már automatikusan frissült, de azért ellenőrizzük és ha mégsem, akkor mi magunk kezdjünk neki a frissítési folyamatnak!

WordPress frissítés: Hogyan? )

 

A változott fájlok listája:

 

A szerzőről

Tamás Rottenbacher

Rottenbacher Tamás

Rottenbacher Tamás a nevem és egy WordPress kedvelő, honlapkészítő informatikus lennék, megszórva marketing és 2007 óta növekvő SEO, keresőoptimalizálás tapasztalattal.

Yes No