Kezeljük a a médiatárat stílusosan

Böngésszük a feltöltéseinket, egy gyönyörű, végtelen rácsban. Az új részletes előnézettel a média megtekintés és szerkesztés csak egy csettintés.


Sosem volt még ilyen könnyű beágyazott tartalmakkal dolgozni

Illesszünk be egy YouTube linket egy új sorba, és csodával határos módon egy beágyazott videóvá válik. Próbáljuk ki ugyanezt egy tweettel. Igen, a beágyazás vizuális élménnyé vált. A szerkesztő valódi előnézetben mutatja a tartalmat, ami időt és magabiztosságot ad nekünk.

Kibővítettük a támogatott szolgáltatások körét is. Mostantól beágyazhatunk CollegeHumor videókat, YouTube lejátszási listákat és TED beszédeket is. Vizsgáljuk meg valamennyi beágyazási lehetőséget amelyet a WordPress támogat.


Összpontosítsunk a tartalomra

Az írás és szerkesztés most simább, és magával ragadóbb egy olyan szerkesztő felülettel, amely akkorára nyúlik, hogy beleférjen a tartalom. Eközben pedig még a formázási eszközök is elérhetők maradnak.


Találjuk meg a megfelelő bővítményt

A WordPress bővítménytárában több mint 30.000 ingyenes és nyílt forráskódú bővítmény található. A WordPress 4.0 könnyebbé varázsolja a számunkra szükséges bővítmények felkutatását új eljárásokkal, fejlesztett kereséssel, és több vizuális böngészési élménnyel.


A motorháztető alatt

API testreszabása

Kontextus, panelek és a beállítási lehetőségek újabb széles választékát támogatja a testreszabás.

Lekérdezés rendezés

A fejlesztők ezentúl rugalmasabb kezelhetik az ORDER BY feltételeket a WP_Query osztályon keresztül

Külső könyvtárak

Frissített függvénytárak: TinyMCE 4.1.3, jQuery 1.11.1, MediaElement 2.15