A Számlahegy egy nemrég indult, online számlázó, ami könnyedén integrálható API segítségével, ezért webáruház tulajdonosoknak érdemes lehet egy pillantást vetni rá. A piacon már van jó pár számlázó: a Számlahegy a letisztultságával akar kitűnni. Egyszerű kezelőfelület, minden funkciót magában foglaló működés, idegen nyelven és különböző pénznemekben is, rejtett költségek nélkül, átlátható számlacsomagokkal.

A Számlahegy fejlesztői tisztában voltak vele, hogy egy mai cég üzletmenetében már végképp nincs szükség felesleges adminisztrációra. Már a regisztráció során is csak a legszükségesebb adatokat kell megadni egy  ügyfélbarát felületen, ezért 5 percen belül kiállítható az első számla. A felmerülő kérdésekre is igyekeztek a lehető leggyorsabban megválaszolni: készítettek egy Segítség blogot és chaten is elérhetővé tették az ügyfélszolgálatot a telefon mellett. A program létrehozásakor eleve figyelembe vették a webáruházak szempontjait. Az integrálás mindössze
perceket vesz igénybe. A hivatalos Woocommerce plugin segítségével egyszerűen megoldható az összekapcsolás, így automatizálható a számlázás teljes folyamata. Ahogy teljesítetté válik a megrendelés státusza, az ügyfél már meg is kapja az e-mailjére az e-számlát.

Telepítés nélkül, azonnal használható számítógépen, mobilon vagy tableten. A Számlahegy kezeli az idegen nyelvű számlákat és a külföldi pénznemeket is, valamint személyre szabható maga a számla és az értesítő üzenetek is. Nincs korlátozva, vagy külön díjhoz kötve a felhasználók száma cégen belül, és egyszerűen megadhatóak a különféle jogosultságok szerepkörönként. A számlalista egy kattintással bármikor exportálható, pl. a könyvelőnek, az irányítópulton pedig nyomonkövethetőek a vállalkozás pénzügyi adatai is a kibocsátott számlák alapján. A Számlahegy csapatának a hitvallása, hogy ezzel a friss szemléletmóddal a nyűgös, bürökratikus napi feladatok praktikusan leegyszerűsíthetőek, és automatizmusokkal villámgyorssá tehetőek.

A hivatalos plugin ezen a linken letölthető: https://wordpress.org/plugins/szamlahegy-woocommerce/
A Számlahegy honlapja: https://szamlahegy.hu