Akár egy személyes blogot vagy üzleti weboldalt szeretnél indítani, a WordPress kiváló platform lehet számoda, hiszen rengeteg funkcióval kiegészíthető a pluginek által. Ha mindezt egy megbízható tárhelyszolgáltatásról futtatod, stabil weboldalt és rengeteg lehetőséget kapsz.

WordPress gyors SSD merevlemezeken

Azért, hogy biztosítani tudjuk a folyamatos, tökéletes működést, a weboldalad fájljait, adatbázisait és még az e-maileket is gyors, magas minőségű SSD merevlemezeken tároljuk. Az SSD-k használata nagyban hozzájárul, hogy weboldalaid gyorsan, zökkenőmentesen betöltődjenek, így értékes másodperceket nyerve a látogatók számára.

WordPress programozás nélkül

A WordPress tárhely olyan, mint a kulcsra kész ház, csak még annál is gyorsabban rendelkezésedre áll.

Megrendelést követően néhány percen belül használatba is veheted legújabb WordPress alapú weboldaladat. 

Jelenleg szervereinken több, mint 21.000 WordPress alapú weboldal fut, emiatt nagyon jól ismerjük a WordPress szerverek speciális paramétereit, pontosan tudjuk, mi kell a gördülékeny működéshez.

Ha a WordPress hosting-ok között nem találod a számodra megfelelő, semmi gond! A The Hosting csomagjaink széles választékában biztosan van olyan méretű tárhelyet, amely elegendő számodra, mert akár 100GB-ot is tudunk biztosítani ezekben a csomagokban. Ráadásul A The Hosting tárhelyeken a CMS telepítővel néhány adat megadását követően installálhatod a legfrissebb WordPress-t is.

Az összes tárhelyünk esetén korlátlan darabszámú e-mail fiókot, adatbázist, FTP fiókot hozhatsz létre, mindezt egy egyedi fejlesztésű, Webadmin-on keresztül tudod kezelni. Ezt a felületet folyamatosan fejlesztjük az ügyfeleink visszajelzései alapján, bármikor képesek vagyunk újabb és újabb funkciókat beépíteni.

Az egyik kedvenc funkciónk a migrátor, amellyel külső tárhelyszolgáltatóktól könnyedén átköltöztetheted weboldalad fájljaidat, adatbázisaidat és akár e-mailjeidet is. Csak néhány adatot kell megadnod, a többit pedig rendszerünk elvégzi. Ugye milyen egyszerű? 

Mivel az online világban kiemelten fontos a biztonság, ezért a WebScanner-el bármikor ellenőrizheted fájljaidat, de természetesen mi is folyamatosan ellenőrizzük a nálunk tárolt adatokat kártékony kódok után kutatva.

A hardverek tekintetében sem érjük be a csúcskategóriánál kevesebbel. Gyere, nézd meg virtuálisan adatközpontunkat: https://www.webonic.hu/datacenter

Tudjuk, hogy a kiváló termék sem elegendő megfelelő támogatás nélkül. Ezért magasan képzett, tapasztalt ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre több kommunikációs csatornán is, hogy mindig a lehető leggyorsabban és hatékonyan segíthessünk. Keress minket bizalommal!