logo-tarhely-com-2015-500x114-wphu-org

WordPress azonnal? Semmi akadálya!
Több webtárhely csomagunk megrendelésekor is választhatod a WordPress automatikus, azonnali telepítését, díjmentesen. Beállíthatod, hogy a frissítések is automatikusan települjenek, így rendszered mindig a legbiztonságosabb és legjobb lesz. SSD tárhelyeinkkel garantált, hogy honlapod mindig villámgyorsan betöltődik. Évek óta az élmezőnyben vagyunk, profi szolgáltatást nyújtunk gyors és folyamatos ügyfélszolgálattal. Több ezer ügyfelünk már jól döntött!

Még több érv, hogy miért velünk járhatsz a legjobban:

Miért minket válassz?
– Megbízható, évek óta a piacon lévő, jó hírű magyar cég vagyunk.
– Értjük és szeretjük, amit csinálunk. Ezért folyamatosan naprakészek vagyunk a legújabb trendekből, technológiákból, hogy még jobbak legyünk.
– Minden vevőnket megbecsüljük. Igyekszünk partnereink igényeit és elvárásait minél alaposabban megismerni, és rugalmasan alkalmazkodni ezekhez. És neked pont ilyen partnerre van szükséged.
– Profik vagyunk: nagyok az elvárások felénk, azonban magasan képzett szakembereink bármilyen összetett technikai feladatot megoldanak, hogy valóban azt kaphasd, amire szükséged van.
– Professzionális műszaki hátterünket a lehető legmagasabb minőségű eszközökből építettük ki, ezért remekül működnek. Így szolgáltatásainkat gyakorlatilag folyamatosan hibamentesen, mégis rendkívül költséghatékonyan veheted igénybe
– Mert te is igényes vagy, és csak igényes szolgáltatást veszel igénybe.

Milyen szolgáltatásaink vannak?
– Bőséges, szinte minden igényt kielégítő webtárhely csomagválaszték. 4 kategória, 22 WordPress-kompatibilis tárhelycsomag. Ne feledd, egyedi igényeid esetén keress minket, minden ötletre nyitottak vagyunk.
– Azonnali, automatikus WordPress telepítés Honlap!MOST csomagokkal. Weboldal Start/Trend/Szuper csomagok a kisvállalati bemutatkozó honlapoktól az összetettebb weboldalakon át a portálokig.
– Kedvező árú, Általános webtárhelyeinkre az Alkalmazás telepítő használatával tudod a WordPress-t beüzemelni pár kattintással.
Korlátlan vagy Óriás tárhelyeden akár több honlapot is üzemeltethetsz egyszerre. Itt szintén az Alkalmazás telepítő lesz a barátod.
– A profi felhasználók számára összeállított, nagy teljesítményű EVO tárhelyeket akár egy hónapig is tesztelheted, mielőtt véglegesítenéd előfizetésed. A WordPress természetesen itt is kifogástalanul működik, az Alkalmazás telepítővel néhány kattintás után már használhatod is.
– Rendeld meg nálunk új domain neved, vagy kérd át a meglévőt.
– További, a Magyar Hosting portfólióba tartozó további kiváló minőségű szolgáltatásokat is rendelhetsz (szerver hosting és VPS kínálat, SSL tanúsítvány, stb.) Egy SSL tanúsítvány ma már elérhető áron rendelhető, és elengedhetetlen eszköze a biztonságos honlap üzemeltetésnek.

(A tájékoztatás nem teljes körű, a szolgáltatások részletes leírásait a tarhely.com honlapunkon találod.)

Kik vagyunk?

2009-ben egy merőben új, a nyugati mintákat követő, az ügyfelek igényeit szem előtt tartó hosting szolgáltató igénye merült fel – megvalósítottuk. A kezdetben csak tárhely szolgáltatással foglalkoztunk, majd egyre nagyobb projektek megvalósítását tűztük ki magunk elé. Szolgáltatáspalettánk hamarosan kibővült a magasabb elvárásokat kielégítő szerver hosting és szerverbérlet szolgáltatásokkal, de lelkesedésünk megmaradt, és célkitűzésünk sem változott: magyarországi magánszemélyek, kis- és középvállalkozások internetes hosting igényeit szolgáljuk ki professzionális módon, magas minőségű, egyszerűen kezelhető, megbízható, de kedvező árú csomagokkal, precíz és gyors, folyamatos ügyfélszolgálattal. Folyamatosan sikeresek szeretnénk lenni egy gyorsan fejlődő piacon, ezért a hét minden napján azon dolgozunk, hogy megoldásaink a lehető legmagasabb színvonalat képviseljék, és iránymutatók legyünk a hazai hosting szolgáltatók között.

A Tarhely.com a Magyar Hosting Kft. portfóliójának része