A Címkék képernyő a Bejegyzés menü Címkék pontja segítségével érhető el. Ennek felépítése nagyban hasonlít arra, mint amit a Kategóriák kezelésére szolgáló képernyőnél is láthattunk, vagyis itt is lehetőségünk van új címke létrehozására, valamint a korábban létrehozott címkék kezelésére.

image

image

Új címke létrehozásához a képernyő bal oldalán lévő mezőket használhatjuk. A Név mezőben adjuk meg a címke nevét, a Keresőbarát név mezőben pedig a név keresőbarát verzióját, amely kisbetűket, számokat, és alulvonást tartalmazhat. A Leírás mezőben megadhatjuk a címke leírását. Hasonlóan a kategóriák leírásához, ez alapértelmezetten nem jelenik meg az oldalon, egyes sablonok azonban ettől eltérhetnek. Miután minden adatot megadtunk, kattintsunk az Új címke hozzáadása gombra.

A képernyő jobb oldalán látjuk felsorolva a korábban már létrehozott címkéinket. A listában megjelenik a Név, a Leírás, a Keresőbarát név és a Bejegyzés, vagyis az, hogy az adott címkével hány bejegyzés jelent meg

eddig az oldalunkon. A lista tetején a megfelelő oszlopra kattintva módosíthatjuk, hogy a listában milyen sorrendben jelenjenek meg az egyes tételek. Vagyis ha azt szeretnénk, hogy a bejegyzések száma szerinti sorrendben jelenjenek meg a címkék, akkor kattintsunk a Kategóriák oszlopra. A sorrend lehet csökkenő vagy növekvő, ezek között úgy válthatunk, hogy a kiválasztott oszlopra ismét rákattintunk.

image

A címke neve alatt a Szerkesztés hivatkozásra kattintva megnyílik a szerkesztőképernyő. Itt módosíthatjuk a kategória létrehozásakor megadott adatokat. A Gyorsszerkesztés hivatkozásra kattintva egy egyszerűbb szerkesztőfelület nyílik meg a Név és a Keresőbarát név mezőkkel. A módosításokat a Címke frissítése gombra kattintva rögzíthetjük, vagy a Megszakítás gombra kattintva vethetjük el. A Törlés hivatkozásra kattintva törölhetjük az adott címkét (ez a művelet a bejegyzéseket nem törli), a Megtekintés hivatkozásra kattintva pedig megnézhetjük az adott címkével ellátott bejegyzéseket. Itt is lehetőségünk van a Csoportműveletek segítségével csoportos törlés végrehajtására, ahogy azt korábban már a kategóriáknál is láthattuk.

image

Lehetőségünk van a képernyő testreszabására is. Ehhez kattintsunk a képernyő jobb felső részén lévő Képernyő beállításai gombra. Itt megadhatjuk, hogy mely oszlopok jelenjenek meg a listában. A lehetséges opciók: Leírás, Keresőbarát név, Bejegyzés. A Címkék melletti számmező segítségével pedig meghatározhatjuk, hogy legfeljebb hány tétel jelenjen meg a listában. Ennek alapértelmezett értéke 20.

image