Amikor elkészül egy honlap, akkor érdemes azt ízlésesen tálalni. Erre már régóta az úgynevezett mockup grafikákat szokták alkalmazni a fejlesztők, marketing cégek. Azonban ezen grafikák elkészítése időigényes és unalmas, monoton. Erre nyújt $49 -ért megoldást a SmartMockup App, aminek segítségével könnyedén tudunk hangulatos mockup képeket készíteni az elkészült honlapról. Továbbá egyes média felületekre (poszter, tábla, hirdetőtábla) is ráhelyezhetjük a grafikánk vagy akár honlapunk is.

A program egy ingyenes online verziója is elérhető itt, de a telepíthető, prémium verziója sokkal több beállításra ad lehetőséget, továbbá jobb minőségben képes elvégezni egyes illesztéses lépéseket. A program gyors, egyszerű. A képek jelentős részénél képes az eszközök színét is cserélni. Lehet továbbá akár hátteret is megadni, ami az eszközök mögött jelenik meg. A honlapok különböző szélességét nagyon jól alakítja, akár responsive honlap egyszerűbb ellenőrzésére is lehet használni. (A programot, mivel az online verziója cache-eli a honlapok capture képét.)

Egyszerű, könnyen kezelhető és sokféle (több mint 500 db) mockup grafika közül tudunk választani, ráadásul a híreket nézve rendszeresen bővítik a választható képeket. További információkat és letöltés itt, a program honlapján találtok. Nekünk tetszett a program nagyon, időt és energiát spórol nekünk.