Jetpack 3.9.6-ot tegnap adták ki a WordPress 4.5-ös kiadáshoz tartozó kompatibilitásokkal és egy csomó fejlesztéssel / hibajavítással. Röviddel azután, hogy kibocsátották a szokásos karbantartási frissítéseket, a Jetpack csapat elkezdett jelentéseket kapni olyan véletlenszerű, kéretlen videókról, melyeket hozzászólásokhoz csatoltak. A hozzászólásokban lévő számsorozat automatikusan átalakult Vimeo videóvá.

Nem, ez a hiba nem egy áprilisi tréfa volt, bár annak tűnt. Ideiglenes megoldásként a támogatás képviselői azt javasolták a felhasználóknak, hogy kapcsolják ki a Shortcode Embeds modult.

„Tisztában vagyunk vele, hogy a hozzászólásokba beágyazták ezeket a véletlenszerű videókat és azon dolgozunk, hogy ezt a hibát minél hamarabb orvosoljuk a 3.9.6- os verzióval.”

20:15 – 2016. március 31.

A Jetpack csapat azon fáradozott, hogy kijavítsa ezt az eléggé vicces és zavaró hibát, mely egy másik, Vimeo hiba javítása során keletkezett. Néhány órával később kiadták a 3.9.6-ot a karbantartási kiadás nyomán. A felhasználók, akik a 3.9.5-re frissítettek, ezt a frissítést újra el kell végezniük, hogy elkerüljék az újabb hibákat.