Biztonság WordPress frissítések

WordPress 4.7.5 biztonsági és karbantartó frissítés

WordPress 4.7.5 biztonsági kiadás
Győző Farkas

Kettő hete arról adtunk hírt, hogy megjelent a WordPress 4.8 Beta 1 tesztverziója, ma pedig – ugyancsak pár sorban – arról tájékoztatjuk a tisztelt Nagyérdeműt, hogy közzétették a WordPress 4.7.5 verzióját, amely hat biztonsági hibát, és három egyéb hibát javít.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a biztonsági javítások az összes korábbi verziót is érintik, így erősen ajánlatos az összes WordPress kiadás frissítése.

Azoknak, akik az automatikus frissítési lehetőség nincs kikapcsolva (és a tárhely-szolgáltató az automatikus frissítéshez szükséges funkciót nem kapcsolta ki), már kora hajnal óta frissülnek a honlapjaikat kiszolgáló WordPress rendszerei, míg a többieknek a feladat elvégzése a kicsi kezecskéjükre van bízva.

A biztonsági javítást tartalmazó kiadások mellett a népszerűbb bővítmények és sablonok is frissülnek/hamarosan frissülnek, de az egyedi bővítmények/sablonok frissítésének lehetőségét sem szabad számításon kívül hagyni.

A szerzőről

Győző Farkas

Farkas Győző

WordPress Közösségi mindenes.
Épületgépész üzemmérnök – szakközgazdász – mérlegképes könyvelő – ingatlanközvetítő, a MÚOSZ tagja, könyvelőiroda tulajdonosa és vezetője, WordPress hívő, Hirtelen más bűnöm nem jut eszembe.

Yes No