Szeretettel bemutatom nektek a projectet, amin hónapok óta dolgozunk.

A HelloWP! (https://hellowp.io) egy multivendor közösségi piactér, ahová bárki feltöltheti és árulhatja a WordPress-el kapcsolatos termékét, szolgáltatását. A BETA időszakban (ami május 1-ig tart) meghívásos alapon megy, szükséges egy ajánló az eladói regisztrációhoz.

Az a legjobb az egészben, hogy kvázi bármiből lehet terméket csinálni. Én pl. feltöltöttem ezt a szolgáltatást: Vitarendezés

Az ötlet onnan jött, hogy egyik kedves ismerősöm összeveszett a fejlesztőjével és mivel ő nem ért hozzá, nem tud megfelelő módon érvelni az igaza mellett. Megkért, hogy segítsek nekik elsimítani a vitát. A vitás helyzetet megoldottuk pár nap alatt és visszakerült az üzleti kapcsolatuk a régi mederbe.

Gondoltam ez másnak is jól jöhet. Egy harmadik, pártatlan fél néha sokkal objektívebben látja a dolgokat.

Persze, nem azt mondom, hogy ebből fogok meggazdagodni, viszont az már alapból tetszik, hogy nem a megszokott módon kell „eladni magam”. Sőt, egy ilyen szolgáltatást alapból senki se tenne ki a céges weboldalára, mint konkrét szolgáltatást. A HelloWP-n viszont lehet létjogosultsága.

Garanciák

Az oldalon az egyik legnagyobb kihívás a különböző eladók garanciális feltételeinek a szinkronizálása jelenti. Sokat töprengtünk rajta, aztán egy huszárvágással megoldottuk a problémát:

Létrehoztunk egy supervisor rendszert: Minden átadott szolgáltatást és terméket egy független szakértő ellenőriz. Akiről negatív visszajelzések érkeznek, annak levesszük a termékeit. (Az oldalnak én vagyok az egyik superviser-a, igyszem segíteni amiben csak lehet.)

Teljes pénzvisszafizetési garancia: Amennyiben nem elégedett a vásárló a szolgáltatással, termékkel, akkor 30 napig bármikor visszakérhető a teljes összeget, amit befizetett.

Ajánlhatod, pénzt is kereshetsz vele

Szimpatikusnak találsz egy terméket és ajánlanád másoknak is? Egy jó ajánlás mindkét félnek sokat érhet, te miért ne kereshetnél vele? A HelloWP partnerprogramán keresztül 20%-ot kapsz minden eladás után, ami rajtad keresztül jött létre. Ráadásul nincs kifizetési limit sem. 

Részletek és szabályzat: https://hellowp.io/hu/partnerprogram-mukodesi-szabalyzat/

A termékek száma a piactéren még erősen korlátozott, hiszen tegnap indult az oldal, bár már most is van jópár izgalmas dolog az oldalon. Ajánlom figyelmetekbe!