Tizennégyszer átírtam a címet: szerettem volna tudatni a hírt, szerettem volna, ha hivatalos is, és azt is szerettem volna, ha seo-s is. Meg azt is, hogy nagyon ünnepélyes legyen, meg azt is, hogy vidám is legyen. És tükrözze azt is, hogy mi is örülünk, hogy ők is örülnek, meg gratulálunk, meg egészséget, meg boldogságot, meg örömet…

Ugye, kristálytisztán látható, hogy a cím, és a bevezetés együttesen sem elegendő ahhoz, hogy a WordPress Magyarország nagytekintélyű, félelmetes és rettegett, ” Moderátor – Idézőjel”-rangú Manójának elsőszülött kisfiának születéséről méltóképpen tudósíthassunk, tájékoztassuk a nagyérdeműt?

Uray Máté, a WordPress Magyarország KÖzösség új tagja

Uray Máté, a WordPress Magyarország KÖzösség új tagja

A szülők örömében osztozva tudatjuk széles e nagy világgal, hogy Uray-Kovács Katalin és Uray Márton várva-várt kisfia, 2009. augusztus 02-án, 20:05-kor, Uray Máté néven megszületett!

Nem tudjuk, hogy a Kismanó is olyan WordPress-fan lesz-e, mint az apuka, Mano? Nem tudjuk, hogy apa és fia továbbra is ennyire fognak-e hasonlítani egymásra, mint ahogyan a következő képen látható a hasonlóság?

mano és kismano - ugye, hogy hasonlítanak?

mano és kismano - ugye, hogy hasonlítanak?

– Mondtam, ne idézz! – mondá mano

Csak olyan akarok lenni, mint Te, Apa! – bőg kismano

És annak csak örülhet a WordPress Közössége, ha kismano is úgy fogja szeretni a WordPress-et, mint az Apuka, ha olyan precíz lesz, mint Apuka, ha úgy védi a magyar nyelvet, mint Apuka. 🙂

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy manonak nagyon össze kell szednie magát, mert hamarosan kismano át fogja venni a Aliens Online-t, vagy a Képregény Net-et?

Végülis mindegy, hisz’ – nyilván – marad WordPress-fan – Apa is, Fia is. 🙂

Kedves Szülők!

Kedves Máté!

Isten hozta a kismano-t a WordPress-Birodalomban!

U.i.: Sokat gondolkodtam, hogy melyik kategóriába tegyem ezt a bejegyzést, hiszen nincs kismama rovatunk, vagy család rovatunk; lehetett volna például a „Csapat” kategóriába, vagy az „Új csomag” kategóriába (nem free, de nagyon dizájnos), de maradt az egyszerű „Hírek” kategória. Kár, hogy nincs a WordPressben alcím megadásra lehetőség, mert akkor még megadtam volna:

…avagy tippek és trükkök a gyönyörű wordpress-fan utódlásához…