Korábban, a bbPress fórum minta tartalmának beszerezhetőségét és használata volt bemutatva, most pedig a WooCommerce rendszeréhez való megoldást szeretném nektek bemutatni. Először is, tisztázzuk miért is jó ez. Mikor készítitek a webáruházatokat, akkor jó lenne látni, hogy miként is fog kinézni ez az egész a termékekkel. A termékek feltöltése egy webshop készítésekor csupán az utolsó lépések egyike. Ezért Én mindig a fejlesztés, készítés során, angolul úgynevezett dummy data importálást csinálok. Magyarul, minta tartalmat importálok be képekkel és fotókkal. Ezeket könnyen lehet utólag törölni és viszonylag jól lehet velük tesztelni. Nézzük ennek a módját!

Minta termékek importálása WooCommerce-be:

 1. Látogassunk el a WooCommerce dokumentációs oldalára, ide.
 2. A harmadik bekezdés (sárga kiemelt rész fölött közvetlen) végén van egy link: “from here” – erre jobb klikk és mentés másként.
 3. Lépjünk be saját WordPress oldalunk admin felületére, majd az Eszközök / Importálás részre.
 4. Legalul, a WordPress-eset keressük meg. Ha nincs telepítve, akkor kattintsunk a “Telepítés” feliratra, majd utána az “Importáló futtatása” linkre.
 5. Jelöljük ki a 2. lépésben letöltött fájlt, majd indítsuk az importálást.
 6. Válasszuk ki, hogy a saját felhasználónkhoz kösse az új tartalmakat, vagy akár hozzon létre új felhasználót, talán utóbbi praktikusabb is az utólagos törléshez. Továbbá jelöljük be a kis négyzetet, hogy “Csatolmányok letöltése és importálása”, különben nem lesznek minta fotók. Aztán a “Küldés” gombra kattintsunk.
 7. Egyes esetekben, szervertől függően lehet több percig is eltart az importálás, legyünk türelmesek.
 8. Készen is vagyunk!

 

Mit is tartalmaz a minta tartalom?

 • 23 külön terméket
 • 3 fő- és 4 alkategóriát
 • Egy attribútumot (szín variációkat)
 • Minta hozzászólásokat, termék értékeléseket

 

Amennyiben megakadnátok, akkor kérdezzetek bátran itt hozzászólásban vagy a fórumban, esetleg közvetlen tőlem is kérdezhettek.