Ez a neve az első olyan WordPress témámnak, amit kiadásra készítettem. Körülbelül két hónapig dolgoztam rajta, míg elnyerte mostani formáját és már meg merem kockáztatni, hogy késznek nevezzem. Persze sok fejlesztési ötlet kavarog még a fejemben, úgyhogy nem fog itt megállni a dolog 🙂 A Styx kompatibilis a WP 2.5-tel és nem lehet gondja a korábbi verziókkal sem. Amennyiben valaki mégis valami hibát észlelne, az kérem jelezze a honlapon.
A Styx támogat elég sok Custom Field (azaz saját mező) beállítási lehetőséget bejegyzésenként illetve oldalanként az adott bejegyzés/oldal megjelenésének testreszabásához.
Teljes mértékben lokalizáció-kompatibilis .po és .mo fájlok mellékelve vannak, ha valaki késztetést érezne egy új fordítás készítésére annak nagyon örülnék. Jelenleg angolul (alapértelmezett) és magyarul elérhető.
A színvilág inkább hidegebb, kékes, elegáns, ugyanakkor a kis ikonok kicsit fel is dobják a hangulatot.
Mindenhol párpixeles lekerekített sarkok, persze nem kell gondolni semmi túlzásra, épp kellemes mennyiségben.
A Styx jelenlegi kiadása nem kompatibilis az Internet Explorerrel, annyi időm és türelmem nem volt 🙂

Körülbelül ennyi bevezetőnek, a honlapja angol nyelven íródott, hogy a világ minden tájáról érkezők is nagyjából megértsék, de persze van magyar aloldal is. Nincs még minden oldal kész, igyekszem! 🙂 Örleteknek és visszajelzéseknek nagyon örülnék!

Akkor tehát a honlap: http://styx.kreative-labs.com

Remélem sokatoknak tetszeni fog és majd minél többen fogjátok használni 🙂