Ezen a képernyőn lehetőségünk van a bővítmények közvetlen frissítésére is. Ha egy bővítményhez frissítés érhető el, az alábbi szöveg jelenik meg alatta a listában:

Az új [bővítmény neve] verzió már elérhető. A legfrissebb [verziószám] változat részletei itt tekint

hetőek meg, vagy automatikus frissítés.

image

Mielőtt frissítenénk, érdemes lehet megnézni a változások listáját, hogy elkerüljük az esetleges meglepetéseket; majd miután meggyőződtünk róla, hogy ez az, amit valóban szeretnénk, kattintsunk az automatikus frissítés hivatkozásra. Fontos megjegyezni, hogy egy frissítés akkor is javíthat biztonsági hibát, ha az nem szerepel a leírásban. Ez lehet akár szándékos (a fejlesztő nem szeretné felhívni a rosszindulatú hackerek figyelmét arra, hogy a korábbi verzióban sebezhetőség van), vagy a javítás akár lehet egy módosítás (például kódtisztítás) véletlen mellékhatása is. Ezért hosszú távon semmiképpen se hagyjunk bővítményt frissítés nélkül a WordPress oldalunkon. Ha nem tetszik az irány, amit a fejlesztő vett egy bővítménnyel, akkor keressünk inkább egy másik, az igényeinknek jobban megfelelő bővítményt!

A bővítményeknél a lista felett szereplő hivatkozások segítségével szűrhetünk különböző szempontok szerint: Összes, Bekapcsolva (csak a bekapcsolt bővítmények listája), Kikapcsolva (csak a kikapcsolt bővítmények listája), Frissítés (csak azokat mutassa, amelyekhez frissítés érhető el). Ahogy azt már máshol is megszokhattuk a WordPress felületén, itt is használhatjuk a szabadszavas keresőt. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy beírjuk a kifejezést a Telepített bővítmények keresése gomb melletti szövegdobozba, majd rákattintunk a gombra.

Csoportműveleteket is végrehajthatunk ezen a képernyőn. Miután kiválasztottuk a műveletben résztvevő bővítményeket, lehetőségünk van csoportos bekapcsolásra, kikapcsolásra, frissítésre vagy törlésre.

A Képernyő beállításai gombra kattintva a Bővítmények mezőben megadhatjuk, hogy hány bővítmény jelenjen meg egyszerre a listában, valamint kivagy bekapcsolhatjuk a bővítmények leírásának megjelenítését a Leírás opció segítségével.

image