A meglévő felhasználók listáját a Felhasználók menü Összes felhasználó pontja alatt tekinthetjük meg. A listában láthatjuk a felhasználónevet, a teljes nevet, az e-mail címet, a szerepkört és a felhasználó által írt bejegyzések számát. A felhasználó adatait a felhasználónév alatti Szerkesztés hivatkozásra kattintva módosíthatjuk. Erről bővebben a című fejezetben olvashat.

image

Csoportműveletek végrehajtására is lehetőségünk van, itt az egyetlen opció a felhasználók végleges törlése. A Csoportműveletek legördülő menü mellett találjuk a Szerepkör váltás menüt, amely lényegében hasonlóan működik a csoportműveletekhez: egyszerre módosíthatjuk több felhasználó szerepkörét. A lehetséges opciók:Adminisztrátor, Szerkesztő, Szerző, Közreműködő, Feliratkozó. Ezekről bővebben a című fejezetben olvashat.

A felhasználók közötti, szerepkör szerinti szűrésre a felhasználók listája feletti hivatkozásokat használhatjuk, és természetesen itt is rendelkezésünkre áll a szabadszavas kereső is.

A jobb felső részen elhelyezkedő Képernyő beállításai gombra kattintva módosíthatjuk, hogy mely mezők jelenjenek meg a listában (Email cím, Szerepkör, Bejegyzés), a számmező segítségével pedig meghatározhatjuk, hogy egyszerre hány felhasználó legyen látható a lista egy oldalán.

image