Hogyan segíthetsz?

Folyamatosan érkeznek hozzánk olyan kérdések, hogy hogyan lehet nekünk segíteni, a magyar WordPress projekt kapcsán a fordításban. Megosztok veletek pár lehetőséget, amiben az esetleges fölösleges energiáitokat, és ráérő időtöket eltölthetitek.

A lenti lista a hivatalos WordPress.org/WordPress.com fordító rendszerében (GlotPress) található különböző projektek magyar fordítási ágaira találhatóak linkek, melyeket mi adminisztrálunk és moderálunk.

WordPress.org-hoz kapcsolódó fordítási projektek:

A fenti projektekhez WordPress.org-os felhasználó név, és jelszó szükséges.

További Automatticos fordítanivalók:

A fenti projektekhez WordPress.com-os felhasználó név, és jelszó szükséges.

Minden segítségnek örülünk, azt viszont kifejezetten kérjük, hogy ha valaki nem tud minőségi fordítással hozzájárulni, és csak Google Translattel fordított kifejezéseket küld be, az inkább ne tegye, mert több idő a hibás fordítások javítása, mint megcsinálni jól. Valamint, inkább legyen kint valami angolul, mint magyarul, kapitálisan szarul.

A fenti lista természetesen nem teljes, ennél több futó fordítási projekt van, de az alap WordPress.org fordítás nem a fenti GlotPress-eken zajlik, így az ott beérkező fordításokkal nem foglalkozunk, ezt máshol kezeljük.

8 hozzászólás

 • Sajnos már kérem másik jelszót többször ,és nem kaptam.
  Mostanában nem jelenik meg a honlap,helyette egy másik honlap jön be,különböző reklámmal.

   • Tisztelt Patai Ur!
    Köszönöm a válaszát.
    A honlapom jelenleg működik, viszont múlt hétté kezdve próbálok a http://kozosseg.wphu.org/ fórumra menni ,sajnos nem tudok.
    Az emailt kérte a rendszer a nic nevemet is ,írta,hogy válaszolnak. Sajnos nem jött válasz . A nicnevembe se vagyok biztos.
    Viszont email cím az jó.
    Szeretnék a fórumra menni,hogy láthassam mit,hogyan kell tenni a honlapon. Sok mindent nem értek.
    Ebben kérném segítségét.
    Tisztelettel:
    Katalin

   • Kedves Katalin,

    Sajnos az üzenete SPAM-be került és csak most olvastam. Megoldódott? Ha nem, akkor legyen kedves írni a kapcsolati oldalon keresztül nekem.

Mi a véleményed?

Yes No