Bővítmények WooCommerce

WooCommerce 3.0.3 és 3.0.4 frissítések

A WooCommerce jól felkavarta a vizet ebben az áprilisi hónapban. A 3.0-s verzió nagy újdonság volt és sok kompatibilitási probléma jelentkezett, amire folyamatosan reagálnak a sablon és bővítmény készítők. (A WooCommerce 3-ra való frissítésről részletesebben.) Persze még idő kell, hogy a leggyakoribb kiegészítők is felkészüljenek a 3.0-s Woo-ra.

Maga a WooCommerce fejlesztői pedig iszonyatos tempót diktálnak. Ahogy várható volt, a főverzió megjelenését követően jönnek is a javítások, folyamatosan. Az elmúlt időben a 3.0.3 és a 3.0.4 jelent meg, amik számtalan apróbb-nagyobb hibát orvosolnak.

Aki már Woo 3-ast használja

Az frissítsen, jót fog tenni a rendszernek!

Aki még Woo 2.6.x-et használja

Az még várjon picit, lesznek még csiszolások, javítások.

 

A szerzőről

Tamás Rottenbacher

Rottenbacher Tamás

Rottenbacher Tamás a nevem és egy WordPress kedvelő, honlapkészítő informatikus lennék, megszórva marketing és 2007 óta növekvő SEO, keresőoptimalizálás tapasztalattal.

 • trefx

  Sajnos a frissítéssel nálam a fordítások kb. fele elszállt. Remélem, hogy hamarosan újra teljesen magyarul lehet majd élvezni a Woo használatát! 🙂

  • Az a 3.0 miatt, nem a javító verzióktól. 🙂

   • trefx

    Igen, a 3.0-ra gondoltam én is! 🙂

 • Gábor

  Segítsetek, ha tudtok! Én nem találtam a megoldást…
  Adott egy WooCommerce 3.x-re épülő webáruház. Frontend oldalon szépen beállítva, 16 darab terméket jelenítsen meg egy oldalon. Eddig szép és jó.
  Ha beállítom, hogy “Ne látszódjanak a katalógusban a készleten nem lévő termékek”, ezek helyét kihagyja, azaz a megjelenítendő 16 termékből megjelenik az adott oldalon pl. 3 db és lehet lapozni. Na most így van olyan oldal, ami üresnek tűnik, felhasználói szempontból olyan, mintha nem lenne ott termék…
  Tapasztalat? Vélemény? Köszönöm!

Yes No