WordPress tárhely

Megbízható és kipróbált szolgáltatót keresel? Őket ajánljuk neked:

dima-logo

DiMa.hu

Teljes bemutatkozó
A DiMa.hu kft 2004 óta foglalkozik tárhely szolgáltatással és domain regisztrációval és 2007 óta folytatja ezt a tevékenységet mint kft. Az elmúlt években a növekvő ügyfélszám mellett egyre több tapasztaltra tettünk szert, hogy mire is van szükségük ügyfeleinknek. Nyugodtan állíthatom, hogy minden igényre tudunk megoldást találni. Az évek során a két alapszolgáltatás mellé nagyon sok kapcsolódó terméket fejlesztettünk, de a tárhely és domain jelentősége nem csökkent. A szinte teljesen automatizált rendszerünkkel gyerekjáték a megrendelés és maximum 24 órán belül aktív a szolgáltatás.
logo_160

Tárhelypark

Teljes bemutatkozó

A Tárhelypark kis csapata 2005 óta foglalkozik tárhely szolgáltatással. Először weboldal készítés és szoftverfejlesztéshez kapcsolódóan adtunk el szolgáltatást, de hamarosan ügyfeleink ismerőseinknek ajánlottak minket, így mára több ezer ügyfelünk és működtetett weboldalunk van.

mobilx_cloud_logo

mobilx WordPress cloud hosting

Teljes bemutatkozó

A mobilx Cloud ötlete saját problémáink megoldásaként merült fel még 2010-ben. Magyarországon az elsők között kezdtünk el valódi cloud hosting szolgáltatást építeni, melynek keretén belül cloud szerver, privát cloud és cloud alapú tárhely szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek.
Célunk egy szinte teljesen automatizált rendszer létrehozása volt, amely szintén egyedülálló Magyarországon. Domain regisztrációs rendszerünkben emberi beavatkozás nélkül a lehető legkevesebb papírmukával regisztrálhatóak .hu és nemzetközi domain nevek.

WP-tarhely

Wp-tarhely.hu

Teljes bemutatkozó
Előre telepített WordPress motor (mindig a legfrissebb), így megrendelésed után rögtön használatba is veheted honlapodat és elkezdheted a beállításokat. Ajándék .hu domain regisztrációt biztosítunk minden tárhely csomag mellé. Már 3 éve vagyunk a tárhely szolgáltatók piacán, és most, kifejezetten a WordPress-re optimalizált tárhely csomagokat kínálunk nektek, mindenféle többlet felszámítása nélkül.

Próbáld ki 2 hetes ingyenes próbalehetőségünket kötöttségek nélkül.

mobilx_cloud_blue_bg_160x160

ProfiTárhely

Teljes bemutatkozó

Mi a ProfiTárhely Kft-nél szeretjük a WordPress oldalakat, mert számos elégedett ügyfelünk minden gond nélkül használja. Persze a tárhelyszolgáltatásunk kialakításánál eleve figyeltünk arra, hogy a WordPress oldalak is zökkenőmentesen működjenek. Valójában ennek köszönhetjük, hogy itt és most neked is felajánlhatjuk tárhelyszolgáltatásunkat. Tégy velünk egy próbát! Kérd a tárhelyszolgáltatásunkat előtelepített WordPress-szel, és csatlakozz te is elégedett ügyfeleink táborához!


tarhelyMi alapján válasszuk tárhelyet?
Több száz, több ezer webtárhely szolgáltató közül válogathatsz szerte az interneten, amelyek megfelelnek a WordPress alapkövetelményeinek. Viszont pont a tömérdek szolgáltató miatt nehéz lehet a választás. Mi szeretnénk ezt a döntést megkönnyíteni neked azzal, hogy kiválasztunk számodra megfelelő hoszting szolgáltatásokat.

Fontos a minőségi hoszting?
Minőséget ma már mindenhol lehet kapni, hiszen az informatikai alkatrészek, így a szerver alkatrészek is jóval olcsóbban elérhetőek, mint pár évvel ezelőtt. Napjainkban már az is magától értetődő, hogy egy szolgáltató képes közel 100%-os rendelkezésre állást biztosítani, hiszen a számítógépek meghibásodása is nagyban függ a minőségtől.

Akkor minden rendben és minden szolgáltató megfelelő, hiszen mindenkinek lehet már minőségi szerverparkja!? Tehetjük fel a kérdést.

Igen, minőség tekintetében a szolgáltatók zöme jó lehet, viszont nem mindig a technikai oldalt kell nézni egy hoszting cég kiválasztásában. Egy ilyen üzleti kapcsolatnak a bizalomra kell épülnie, hiszen sok esetben értékes adatok, programok és ügyfelek kezelését bízzuk rá valakire.

Nagyon fontos, hogy a kiszemelt cég milyen ügyfélszolgálatot biztosít. Ha tegyük fel, elromlik valami az oldalunkon péntek délután, akkor ne kelljen várni a hétfői nyitásig, amíg segít valaki. Illetve a segítség hogyanja is nagyon fontos, hiszen az interneten azonnali bizalomvesztéssel jár az, ha egy oldal nem működik megfelelően.

Mi hosszú évek óta vagyunk jelen a magyar internetes közéletben, így nagyon sok információt kapunk szolgáltatókról, mely visszajelzések alapján ajánljuk nektek a megfelelő szolgáltatókat.

Ingyenes szolgáltatók:

Amennyiben nem szeretnél tárhelyet vásárolni, de megbízható ingyenes WordPress szolgáltatót keresel, akkor nézz szét a WordPress.com-on.